– Billeder af vores dejlige lejlighed gennem tiden –

Jeg tænker næsten ikke på andet i øjeblikket… Hvornår skal vi flytte? Hvor skal vi flytte hen? Hus? Lejlighed? København? Provinsen? Håndværkertilbud? Færdigt projekt? Hvor dyrt kan vi sætte os? Hvor dyrt vil vi sætte os? Hvor vil børnene få de bedste rammer? Ville jeg kunne klare en 3. sals lejlighed igen med to små børn? Ville jeg kunne være alene hjemme i et stort hus? Der er så mange spørgsmål, der kører rundt i mit hoved… Vi er glade for vores hyggelige lejlighed og vi er ikke ved at blive skubbet ud gennem bagtrappen. Vi kunne bare godt tænke os lidt mere luft, et par værelser mere og rigtig gerne en have. Når først beslutningen er taget, er jagten ligesom sat ind og vi har ledt hver eneste dag de sidste 2½ år. Jeg kender nærmest hvert et hus og hver en lejlighed på Boligsiden, haha…

Vi har gennem de sidste par år været ude og se otte forskellige huse, fem grunde og fire lejligheder, som vi reelt har set muligheder i. Enten har de været for dyre, for små, for mørke, haft lavtliggende nordvendte haver eller placeret for tæt på store trafikerede veje. Eller også har mavefornemmelsen bare ikke været der. Vi har ikke følt os “hjemme”. På lørdag skal vi mødes med en mand – med tanke på evt. at bytte lejlighed… Derudover har vi et hus i kikkerten lidt uden for byen – et komplet håndværkertilbud, som skal renoveres fra kælder til kvist, men vi ved ikke, om vi tør tage springet. Det er ikke vores drømmehus, eller drømme håndværkertilbud for den sags skyld, men det kunne måske blive godt med god fantasi og dygtige håndværkere. Jeg photoshopper næsten alle huse, som jeg ser en mulighed i for at få en fornemmelse af slutresultatet. :) Samtidig lever drømmen om at bygge vores eget stadig. Jeg tror, at 2020 bliver året, hvor vi finder et nyt sted at bo. Jeg er spændt på at finde ud af hvor… ♥ Vi er klar.