nike-freetræningstøj 2

TRÆNINGSTIMERNE ER SPONSORERET AF STRICK PERFORMANCE

Pyha, jeg er netop kommet hjem fra træning. Jeg kan godt mærke, at jeg lige skal ind i rutinen og det tager nok noget tid, før jeg rent faktisk begynder at synes, det er sjovt. ;) Lige nu synes jeg, det er svært at få slæbt min bagdel derned. Min personlige træner, Malte, er netop taget på ferie, men han har lagt et program til mig, som jeg skal følge, mens han er væk.

Han har været sød at lade mig dele træningsprogrammet med jer, så I kan være med, hvis I ellers har lyst. I kan finde programmet HER, hvor der også er små videoer til hver øvelse, så I kan se, hvordan de laves korrekt. Hver enkelt øvelse repeteres 10 gange og hele programmet skal køres igennem tre gange. Jeg kan godt love jer for, at man får sved på panden, haha!

I kan se hvordan min træningsuge ser ud nedenfor. Jeg kommer til at følge træningsprogrammet, de dage hvor der står ”personlig træning”, mens Malte er væk. Jeg håber, I kan lade jer inspirere lidt af det. ;) God aften, allesammen.

– Mandag: yoga (stræk og core træning)
– Tirsdag: personlig træning (styrke og kondition)
– Onsdag: hold træning (stram op, TRX eller Bodypump)
– Torsdag: fri
– Fredag: personlig træning (styrke og kondition)
– Lørdag: fri
– Søndag: fri

blog, københavn, high-street
Phew, I just came home from the gym. I can really feel that I need to get into a workout routine and it probably takes some time, before I actually start thinking it’s fun to work out. ;) Right now I think it’s difficult to drag my butt to the gym. My personal trainer, Malte, has just gone on vacation, but he has created a program for me that I must follow while he is away.

He has allowed me to share the program with you guys, so that you can join me, if you feel like it. You can see the program HERE and it also includes small videos for each exercise, so you can see how they are done correctly. Each exercise is repeated 10 times and the entire program has to be run over three times. I promise you that you are gonna get sweaty, haha!

Below, you can see how my training week looks like. I’m going to follow the training program, those days where it says “personal training” while he is away. I hope you can get inspired from it. ;) Have a great evening, everybody.

– Monday: yoga (stretching and core training)
– Tuesday: personal training (strength and conditioning)
– Wednesday: team training (TRX and Body Pump)
– Thursday: day off
– Friday: personal training (strength and conditioning)
– Saturday: day off
– Sunday: day off