havefestdrikkevarer-på-kølchristoffergrill-partygrillgrillmadsommerfestlukas-graham

Holy Moley, sikke en weekend! Fredag aften stod den på bytur med Nicoline og Pernille med drinks i lange baner og dans til sent ud på natten. I går formiddag tog vi hjem til min søster og svoger, som havde inviteret en masse venner hjem til grillmad og hygge i gården, før vi senere på eftermiddagen tog til koncert med Lukas Graham. Det var simpelthen så hyggeligt. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været fuld to dage i træk. Og ikke mindst spist McDonald’s to nætter i træk, haha! Men da vi sad til Gudstjeneste i kirken i morges med tømmermænd og poser under øjnene, for at møde den præst der skal vie os til brylluppet, kunne jeg ikke lade være med at tænke, at det var det hele værd. ;) Det har sørme været en sjov weekend. Hvad har I brugt jeres på?

blog, københavn, high-streetHoly Moley, what a weekend! Friday night I went out with my two friends Nicoline and Pernille. We had lots of cocktails and danced all night. Yesterday Christoffer and I went to a concert with Lukas Graham together with my sister and her boyfriend. I can’t remember the last time I have been drunk two nights in a row… And neither the last time I have eaten McDonald’s two nights in a row, haha! But when we sat down to worship in church this morning with a hangovers and bags under the eyes, to meet the priest who is going to marry us, I could not help but think that it was all worth it. ;) It has been such a fun weekend. What have you guys been doing? :)