udsalg
Reklame links: 1. dress/HERE, 2. shoes/HERE, 3. jacket/HERE, 4. shirt/HERE, 5. jeans/HERE, 6. shoes/HERE, 7. sweater/HERE, 8. shorts/HERE, 9. sneakers/HERE, 10. bra/HERE, 11. sweatshirt/HERE, 12. skirt/HERE, 13. sneakers/HERE, 14. dress/HERE, 15. bomber/HERE, 16. skirt/HERE, 17. shoes/HERE, 18. dress/HERE, 19. bra/HERE, 20. sunglasses/HERE, 21. top/HERE, 22. shorts/HERE, 23. sandals/HERE, 24. sandals/HERE

Udsalget er netop skudt igang hos Boozt i dag og jeg har i den anledning fundet 24 fine favoritter. Jeg ved af erfaring, at det går virkelig stærkt her i starten, så man skal være hurtig, hvis man har udset sig noget godt. :) Bare imens jeg har siddet og lavet collagen her, er der flere af tingene, der er blevet udsolgt, så jeg måtte bytte dem ud med nogle andre, haha.. Er det noget, I ikke kan leve uden? :)

blog, københavn, high-streetThe sale has just startet on Boozt today and in that occasion I have found 24 lovely items, that I personally wouldn’t mind owning. I know from experience that the good stuff is sold out very fast, so be quick if you have your eyes on something nice. Just while I made this collage some of the items were sold out, so I had to pick somehting else, haha… Is there something that you can not live without? :)