forlover-gavecafe-pixieburger-pixiecafepixie

Det er ikke kun mig, der elsker at være kreativ og lave små DIY projekter. Christoffer har netop lavet det fineste mærkat til en ølflaske, som skulle bruges, da vi i fredags var på Pixie og få burger med et vennepar som vi har kendt siden gymnasiet, Anne Mette og Christopher. Christoffer skulle bruge flasken til at spørge sin ven “Holm”, som han bliver kaldt, om han ville være forlover til brylluppet. Flasken var blevet pakket fint ind og I kan næsten selv fornemme reaktionen, da han pakkede den op. ;) Jeg synes, det var ret godt fundet på og en sjov måde at gøre en lille “happening” ud af det. ;)

blog, københavn, high-streetI’m not the only one who loves being creative and make small DIY projects. Christoffer has just made the coolest label for a bottle of beer which he gave away last Friday when we went out with some of our friends that we have known since high-school, Anne Mette and Christopher. Christoffer should use the bottle to ask his friend “Holm”, as he is called, if he would be his best man for the wedding. I guess the pictures speak for themselves. ;) I think it was a really cute idea.