offshoulder-kjoleblå-kjoleoff-shoulder-dressoff-shoulder-kjoledresssorte-stiletterbryllupsgæst-kjole

Reklame links: dress/Ebay HERE, shoes/Stradivarius (similar HERE & HERE), sunglasses/Asos HERE

Som mange af jer ved, har jeg gennem tiden købt virkelig mange ting på Ebay. Sjældent har jeg dog gjort så godt et kup som forleden. Jeg klikkede denne lækre kjole hjem for 14 dage siden til kun 47 kroner og modtog den med posten i går. Det kan godt være lidt et sats, at købe tøj på Ebay, da det ikke altid ligner 100%, det man ser på billederne, men i dette tilfælde blev jeg meget positivt overrasket. Jeg overvejer, om jeg også skal klikke den hjem i andre farver. Der fulgte også et bælte med, som kan bindes i taljen, hvis man vil have mere form i kjolen. – Er den ikke bare fin? :)

blog, københavn, high-streetAs many of you know, I have over the years bought a huge amount of things on Ebay. But rarely have I done as good a bargain, as I did the other day. I bought this lovely dress 14 days ago for only 7 dollars and received it yesterday. Sometimes it can be a little tricky buying clothes on Ebay since it does not always 100% look like what you see in the pictures, but in this case I got very positively surprised. I am considering whether I should buy it in more colors. – Isn’t it cute? :)