rød-kjole-realisationparudsigt-New-yorkca´fe-sohonew-york-kjoletimes-squarestigerød-kjolenye-taxikjole
Nøj, hvor jeg allerede længes efter en tur tilbage i NYC. Jeg havde ikke tid til at se en brøkdel af, hvad byen har at tilbyde, men jeg nåede dog alligevel at opleve så mange spændende ting, at jeg helt klart fik lyst til at se mere! Jeg forstår godt, at man kalder New York for byen der aldrig sover, for der er vitterligt noget at tage sig til på alle tidspunkter af døgnet og selv på hverdage er der mange mennesker på gaden sent om aftenen. Det er generelt bare en super fed stemning derovre og amerikanerne er simpelthen så venlige og åbne. Her er lidt billeder fra de fire dage, jeg tilbragte i The Big Apple.

blog, københavn, high-streetI already want to go back to New York! I didn’t have time to see much as I only was there for four days, so I definitely have to visit the city again! I really understand why New York is called the city that never sleeps, because there are always something to do 24/7. Even on a Monday night there are plenty of people on the streets. In general, New York is just such a lovely city and the Americans are SO sweet and open minded. Here are a few pics from my trip to The Big Apple.