boozt

Indlægget indeholder reklame links: 1. jacket/HERE, 2. skirt/HERE, 3. T-shirt/HERE, 4. bra/HERE, 5. shoes/HERE, 6. bag/HERE, 7. jeans/HERE, 8. blouse/HERE, 9. shoes/HERE, 10. jacket/HERE, 11. shirt/HERE, 12. boots/HERE, 13. bra/HERE, 14. scarf/HERE, 15. coat/HERE, 16. sweater/HERE, 17. sneakers/HERE, 18. sunglasses/HERE, 19. sunglasses/HERE

Efteråret nærmer sig med hastige skridt. – Ifølge kalenderen er der kun fire dage til. Jeg tror og håber dog på, at vi får “Indian Summer”, før kulden melder sin ankomst. Butikkerne bugner allerede med lækre og lune efterårsvarer og jeg har her fundet nogle neutrale favoritter, som jeg gerne måtte finde vej til min garderobe. Man kan efter min mening aldrig få for mange lækre basisitems og disse ville klart gøre det sjovere at gå efteråret i møde. ;) Har I nogle favoritter? Mens jeg sammensatte collagen her, så jeg forresten at Boozt kører en kampagne indtil midnat, hvor de har sat en masse af deres største mærker ned med op til 50%. Blot et lille søndagstip. :)

blog, københavn, high-streetAutumn is just around the corner. – According to the calendar, only four days. However, I believe and hope that we will have Indian Summer before the cold weather arrives. The shops are already filled up with delicious Autumn items and I have here found some neutral favorites that I would love to have in my wardrobe. One can never have too many delicious basic items and it would clearly be more fun to approach Autumn in these items above. ;) Do you have any favorites? While I made this collage I saw that Boozt is running a campaign where the have lowered a lot of their biggest brands by 50%. Just a little Sunday tip.