sommerkjoleblomstret-kjolehermes-sandalermallorcabloggerhalskaederasos-kjole

Reklame links: kjole/Glamorous HER, bag/Faithful the Brand (lignende HER), solbriller/Na-kd HER, halskæder Jane Kønig/HER

Godaften allesammen. Flere af jer spurgte, hvor min kjole var fra, da viste et glimt af den i går, så nu får den sit eget indlæg. Jeg elsker lette sommerkjoler og jeg synes, denne er så fin i silhuetten, farven og mønsteret. Den er også nem at style og bruge til flere forskellige anledninger afhængig af tilbehøret. Den var derfor et oplagt valg til ferien her, da jeg skulle begrænse mig til kun én kuffert, som både skulle rumme Lilys og mine ting. :) I øvrigt vil jeg takke jer for alle de gode tips til Mallorca. Vi tager en tur til Palma i morgen, hvor vi vil forsøge at finde nogen af alle de gode steder, I har anbefalet.

Kan I have en dejlig aften, piger. Lily holdt os vågen det meste af natten i går, så jeg er ved at være temmelig træt. Jeg tror, det var en kombination af nye indtryk og skæv soverytme efter at være blevet vækket kl. 05 i går morges, da vi skulle i lufthavnen… Så inden jeg taber hovedet ned i tastaturet, vil jeg hoppe til køjs. Nat nat fra Mallorca… ♡