mand-og-kone

Holy moly, what a weekend! Jeg har aldrig nogensinde været til to bryllupper på én weekend og kommer nok heller aldrig til det igen, men hvor har det været fuldstændig fantastisk, sjovt, hyggeligt og ikke mindst anderledes. Det ene var som sagt havebryllup i telt og det andet tyrkisk bryllup med 800 mennesker. To vidt forskellige fester. Den ene casual og hyggeligt og det andet storslået og festligt!

Her er først lidt billeder fra lørdagens bryllup, som blev holdt i brudens forældres have. Det var simpelthen sådan en dejlig dag. Vi har været til hele fire bryllupper i år foruden vores eget og alle har været vidt forskellige. Dette er det mest casual af slagsen, vi har været til, men på den gode måde. Det var rart at opleve en anden måde at holde bryllup på, hvor alt var mere afslappet, men stadig fuldstændig gennemført.

De blev borgerligt viet i haven, hvor der blev serveret bobler, hjemmelavet hindbærsaft og bryllupskage og selve middagen og festen foregik i det fineste havetelt, som de havde dekoreret med hjemmelavede guirlander, lyskæder og planter der hang ned fra loftet. Maden blev serveret på paptallerkener, men nogle virkelig fede og rustikke af slagsen og middagen var buffet – ligesom til vores eget. Det var alt i alt en virkelig dejlig dag, aften og nat med dans ud på de sene nattetimer. ;)

blog, københavn, high-streetHoly moly, what a weekend! I have never ever been to two weddings in one weekend and will probably never try it again, but it has been totally amazing. As I said one was a casual garden wedding and the other a Turkish wedding with 800 people. Two very different experiences!

Here are some pictures from the garden wedding which was held in the bride’s parents’ garden. It was just such a lovely day. We have been to four weddings this year in addition to our own and all have been very different. This is the most casual one we’ve been to, but in a good way. It was nice to experience another way to keep a wedding where everything was more relaxed.

They were married in the garden where they served bubbles, homemade raspberry juice and wedding cake and the dinner and party was held in the cutest garden tent which they had decorated with homemade garlands, strings of lights and plants hanging from the ceiling. The food was served on paper plates, but some really cool and rustic ones and the dinner was a buffet – like at our own wedding. It was all in all a really great day.

bukethindbærsaft

Hjemmelavet hindbærsaft, mums!

flagrankebrudgom

Christoffer og hans ven, Nicholas, som i øvrigt bryggede øllene til vores bryllup.

bryllupstelt

Den fine borddækning med hængende planter.

bryllup

Aldrig har jeg set så pæne paptallerkener. ;)

telt-til-brylluplynstegt-blue-marlin

Lynstegt Blue Marlin var en af retterne på buffeten.

guirlandetelt