day-&-night-2infallible-sculptday-&-night-1
SPONSORERET AF L’ORÈAL PARIS

Til hverdag foretrækker jeg et naturligt makeup look, mens jeg til fest godt kan lide at give den lidt mere gas med sminken. ;) Jeg bruger som sagt den nye Infallible Sculpt Contouring Palette fra L’Oréal Paris til begge anledninger. Ofte pepper jeg blot min hverdagsmakeup op med et ekstra lag contouring, hvis jeg skal ud om aftenen for på den måde at skabe et lidt mere dramatisk og festligt look, som jeg har prøvet at vise på billederne ovenfor.

Den er meget cremet i konsistensen, hvilken gør den super nem at blende ud – også ovenpå 8-10 timer gammel makeup. Man kan desuden bygge den op i flere lag, til man har det ønskede udtryk. For mig er det allervigtigst, at min hud ser pæn ud, for hvis ”basen” er i orden, behøver man ikke at tilføje meget mere end lidt mascara og lidt lipgloss og man er good to go. ;)

blog, københavn, high-streetUsually, I prefer a natural makeup look, but when I go out partying I like to apply a little more. As I told you earlier I use the new Infallible Sculpt Contouring Palette from L’Oréal Paris for both occasions. Often I just add an ekstra layer on top of my daytime makeup when I go out to creative a more dramatic and festive look, as you can see in the pics above.

It has a very creamy texture which makes it super easy to blend out – also on top of an 8-10 hours old makeup base. ;) You can also build it up in layers until you have the desired look. For me the most important thing is that my skin looks good, because if the “base” is in order, you do not need to add much more than a little mascara and some lipgloss and you’re good to go. ;)