2017-kalenderatelier-aarhus

Jeg er typen, der laver rigtig mange huskesedler, noter og to-do lister og jeg har et utal af blokke og små bøger. På en eller anden måde, kan jeg bedre danne mig et overblik, hvis jeg skriver det ned i en fysisk bog i stedet for på telefonen eller computeren. Det samme gælder min kalender. Jeg har netop fået mig en ny til år 2017 fra Atelier Aarhus. Jeg synes simpelthen, den er så fin og gennemført. Den er perfekt for sådan en som mig, der laver et utal af noter, da den både fungerer som en almindelig kalender og desuden har den en indbygget to-do liste. ; ) Bare et lille tip hvis I skal have en kalender til det nye år.

linje-prikket@2x.jpg

I am the type of girl who makes lots of memos and to-do lists and I have a myriad of blocks and small books. In one way or another, I get a better overview, if down my notes in a physical book instead of on my phone or computer. The same applies when it comes to my calendar. I have just got myself a new one for 2017 from Atelier Aarhus. I really like the clean design and the feminine minty color. It’s perfect for someone like me who make many notes, since it both functions as a regular calendar and also has an integrated to-do list. ; ) Just a little tip if you need a calendar for the new year.