marrakech-riad-edward.jpgsolnedgang.jpgmarrakech-tæppe.jpgkameltur-marrakech@2x.jpgriad-palacio-de-las-especias.jpgmarrokanske-tallerkener.jpghoteller-marrakech3.jpgsøvnig-kat.jpg

Så fik vi endelig taget os sammen til at få booket vores bryllupsrejse. Kun tre måneder efter vi sagde “ja” til hinanden. ; ) Bedre sent end aldrig, ikke? Haha… Det har trukket lidt ud, fordi vi skulle til New York kort efter brylluppet og havde hele fire bryllupper i kalenderen, som lå spredt ud over sommeren. Derfor var der ikke mange ledige uger at vælge imellem. Men nu er flybilletterne endelig bestilt, hotellerne booket og midt i november går turen til 1001 nats by, Marrakech. Vi har talt om rigtig mange forskellige destinationer, men vi er begge fuldstændig vilde med Marrakech og når det nu var dér, Christoffer friede til mig, synes vi det kunne være lidt hyggeligt og romantisk, at bryllupsrejsen går til samme sted. : ) Vi har været der to gange før, men har stadig meget til gode at opleve, så hvis I har nogle gode anbefalinger, må I hellere end gerne dele dem.

linje-prikket@2x.jpg

Finally, we have booked our honeymoon. Only three months after we said “yes” to each other. ; ) Better late than never, right? Haha… It has taken some time for us to decide where to go and it has been difficult to find the right time as we went to New York shortly after the wedding and afterwards we attended four weddings. Therefore, there didn’t have many available weeks to choose from. But now the plane tickets and the hotels are finally booket and mid-November we are heading to Marrakech. We talked about many different destinations, but we are both absolutely in love with Marrakech and we also thought it would be nice to go there again on our honeymoon as Christoffer proposed to me the same place last year. If you have some good recommendations, we would be happy, if you will share them.