framkalla-appframkalla

Godmorgen allesammen. <3 Nu er det tid til at afsløre dagens låge i Mette Maries og min julekalender. Denne gang en mere personlig en af slagsen – forstået på den måde, at man selv sætter sit præg på den. Det drejer sig om det svenske firma Framkalla, som har specialiceret sig i at udvikle magneter, kalendre, plakater, billeder og meget mere med som kan kan få fremkaldt med sine egne billeder. Det er sat op i en app, så man nemt og hurtigt kan vælge billeder fra kamerarullen eller Instagram og bestille dem via app’en. Det er virkelig en fin idé, synes jeg. Jeg har selv bestilt mine top 9 øjeblikke i magneter fra året der gik: vores tur til Bali, min polterabend, brudekjoleprøvning, vores bryllup, turen til New York, rejsen til bryllup i Italien, bådtur ala Kærlighed ved Første Hik, lanceringen af min nye blog og vores bryllupsrejse. Det er altså lidt hyggeligt at gå kigge tilbage på, hver gang jeg åbner køleskabet. :) I kan finde app’en HER og med koden christina10, får I 10% rabat frem til nytår på alle køb. God fredag til jer alle.

I samarbejde med Framkalla