nem-hverdagsfrisure
Måske er I allerede gået i tænkeboks for at finde ud af, hvad I skal have på juleaften. Som så mange andre, har vi ihvertfald i min familie en tradition for at gøre os lidt ekstra fine netop d. 24. december – hoppe i en pæn kjole eller for mændenes vekommende et jakkesæt og sætte håret en smule. :) Apropos sidstnævnte er der her lidt inspiration at hente. Det behøver nemlig ikke at tage lang tid, at sætte en fin frisure, der ser ud af noget.

Denne rodede knude kræver hverken særlig meget teknik eller øvelse. Man tager simpelthen bare to totter hår, binder dem som en knude og sætter de løse ender fast med hårnåle under knuden. Èt voila! Jeg har postet guiden før for et års tid siden, men der er kommet mange nye læsere til, så jeg håber, I kan lade jer inspirere lidt her op til juleaften. God aften, allesammen. <3 P.S. Husk at smutte forbi Mette Marie der i dag i vores julekalender udlodder det fede spil fra Fuelbox.

easy-hairdo