familiefoto

Min søde farmand, storebror og storesøster.

jul-2016

Vi fejrede jul hos mine søskendes mor og spiste i hendes hyggelige udestue, inden vi skulle danse om træet.

juleaftenbutterfly-dreng

Min nevø, Elias. <3

jul

Sjovt nok fandt alle fem børn en mandel i deres skål, haha…

juletraecouple

Efter jeg udgav indlægget om, at Christoffer og jeg skulle holde juleaften sammen for første gang (læs det HER), var I flere der spurgte, hvordan vi havde fået det til at gå op med hver vores familie i fremtiden. Dilemmaet er jo ofte lidt større, når den enes forældre er skilt, som i mit tilfælde. Heldigvis er jeg så priviligeret, at mine forældre stadig holder af hinandens selskab, ligeså gør min far og mine søskendes mor og min fars nye kæreste er også enormt sød og rummelig. Derfor ender det ofte med, at vi alle fejrer jul sammen på kryds og tværs af familier og skilsmisser, haha.. Det lyder nok lidt skørt, men det plejer at være drønhyggeligt og jeg føler mig meget heldig, at det kan lade sig gøre og at min familie er så large over for hinanden. Det er dog ikke hvert eneste år, at vi alle holder det sammen, så nogle år kommer jeg måske til at skulle undvære enten min mor eller far, men det må man jo desværre tage med, selvom det er svært. Det har krævet lidt diskussion, for jeg syntes, det ville være rimeligt at holde hvert tredje år med enten min mor, far eller Christoffers forældre, de år hvor mine forældre ikke holder det sammen. Det syntes Christoffer selvfølelig ikke var retfærdigt, så jeg prøvede også at se det fra hans side. Lige så vel som jeg ikke kan gøre for, at mine forældre er skilt, skal det heller ikke gå ud over ham.

Derfor er det blevet til, at vi hvert andet år skiftevis holder med Christoffers og min side af familien. I år var det oplagt at holde det med min side, da mine søskende kun hvert andet år holder det med vores far og deres mor. Så hvis vi ikke holdt det med min familie i år, ville jeg aldrig komme til at fejre jul med dem. På et tidspunkt, når vi selv får børn, kan det være, er der bliver rusket lidt op i traditionerne, når vi gerne vil fejre det herhjemme selv. Det vil tiden vise. :) Det var ihvertfald virkelig hyggeligt at holde jul sammen i år for første gang. Det føltes bare helt rigtigt og når vi nu har fundet en løsning, ærger jeg mig over, at vi ikke tog den beslutning noget før. Jeg fik i øvrigt verdens fineste julegave af Christoffer. <3 Jeg glæder mig til at vise jer den.