mofibomofibo-lydbogsofa

Glædelig søndag, alle sammen. <3 Hvad har I af hyggelige planer i dag? Vi har absolut intet på programmet og det er virkelig noget af det bedste, jeg ved. Så kan man altid være spontan, hvis man føler for det. Dagen er startet med sen morgenmad og mens Christoffer så et afsnit ”Black Sails” på Netflix, brugte jeg tiden på at læse videre i en af de bøger, som jeg er i gang med i øjeblikket.

Jeg læser for tiden mine bøger på Ipad’en, da jeg på det seneste har haft mulighed for at benytte Mofibo. Det må være bøgernes svar på Netflix. ;) De har nemlig et utal af e-bøger og lydbøger i alle genrer og det er altså virkelig smart for sådan en som mig, der aldrig får snøvlet sig på biblioteket eller gider at bruge for mange penge på fysiske bøger. Selvom der er noget virkelig hyggeligt ved en fysisk bog, er det bare super praktisk, at have alle bøger man kunne forestille sig lige ved hånden hele tiden.

Nu har jeg kun haft det nogle uger, og mest brugt det herhjemme på Ipad’en i sofaen, men jeg forestiller mig, at det er genialt, når man skal på ferie. – Så behøver man ikke at slæbe tunge bøger med i kufferten, som i mit tilfælde for det meste i forvejen er proppet til randen, haha… Det er også ideelt at bruge, hvis man ofte tager offentlig transport og skal have tiden til at gå eller som lydbog hvis man er nede og træne, gør rent eller laver mad. Tilmelder man sig, har man nemlig ubegrænset adgang til e-bøger og lydbøger og man kan tage det med overalt på sin smartphone og tablet, da app’en også fungerer offline.

I øjeblikket er jeg i gang med Hella Joofs ”Papmaché Reglen”. Den er virkelig morsom og har nogle super gode budskaber. Jeg elsker generelt bare Hella Joof – hun siger mange kloge ting. ;) Derudover har jeg planer om at gå i gang med ”Der bor Hollywoodstjerner på vejen” og ”Svalens Graf”, som jeg begge har hørt rigtig godt om. Det er først inden for det seneste halve år, at jeg er gået i gang med at læse bøger igen. Ellers har jeg haft en lang pause, men det er virkelig et dejlig afbræk fra Instagram, Facebook og andre sociale medier, som jeg har tendens til at bruge alt for meget tid på. Hvilke bøger er I i gang med i øjeblikket eller kan anbefale?

ET LILLE TIP: i samarbejde med Mofibo har jeg fået mulighed for dele en kode, som giver adgang til alle deres e-bøger og lydbøger helt gratis i 30 dage. I opretter jer bare på mofibo.dk og indtaster koden DUEHOLM. Derefter kan I downloade Mofibos app i App Store eller Google Play Store og komme i gang. Jeg håber, I får gavn af den. ;) Jeg vil også lige nævne, at der ikke er nogen binding, men efter de 30 dage er gået fortsætter abonnementet til 129 kroner, hvis det ikke opsiges.

I samarbejde med Mofibo