sweater

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE

Selvom vi går lysere og varmere tider i møde, er det ikke for sent at investere i en lækker striktrøje. Jeg bruger faktisk mine sweaters hele året rundt – både her i vintermånederne til jeans og feminine nederdele og på kølige sommerdage/aftener i kombination med denimshorts eller over en kjole. Jeg synes, strukturen i en striktrøje tilføjer kant til et outfit og kan gøre et feminint look mere råt. Ovenfor er et lille udvalg af nogle af mine seneste favoritter, jeg har fundet online – alle til under 500 kr.

Ellers vil jeg blot ønske jer en rigtig glædelig fredag, allesammen. ♡ Hvad har I af hyggelige planer? Jeg er alene hjemme i aften (eller helt alene er jeg jo aldrig i disse dage, haha) , så jeg vil hoppe i hyggetøjet, smide en hjemmelavet pizza i ovnen, tænde for flimmerkassen og tage dyne og pizza med ind i sofaen. Jeg elsker fredage! – Er der en god film eller en serie, I kan anbefale? :)

linje-prikket@2x.jpg

Although the days are getting longer and the weather is getting warmer, it is not too late to invest in a nice sweater. I actually use my sweaters all year round – both here in the cold months with jeans and feminine skirts and on cool summer days/evenings in combination with denim shorts or a dress. I think the structure of a sweater adds edge to an outfit and can make a feminine outfit more raw. Above is a small selection of some of my recent favorites I have found online – all cost less than 500 DKK.

Otherwise, I want to wish you a Merry Friday, everybody. ♡ What kind of plans do you have tonight? I’m home alone (or actually I’m not really alone any time these days, haha), so I’ll put on some comfy clothes, throw a homemade pizza in the oven, turn on the tv and eat the pizza with my duvet in the couch. I love Fridays! – Is there a good movie, you can recommend? :)