Indlægget indeholder reklame link

Reklame link: kjole Monki/HER

Første gang i år med bare ben. Det føltes som årets første sommerdag. Jeg håber, at der kommer mange flere af den slags. Vi kørte en tur til Tisvilde, spiste en is på stranden og gik på legeplads. Der er den hyggeligste legeplads lige bag Tisvilde stranden – se et glimt af den HER. Det er et rigtig hyggeligt udflugtsmål med børn, synes jeg. Det kan anbefales.

Jeg var hoppet i en ny kjole, som jeg købte for et par uger siden. Den er SÅ dejlig at have på. Stoffet er tungt og lækkert i kvaliteten og den oversize pasform er virkelig behagelig og fin, synes jeg. Da jeg skulle finde link til den, fandt jeg ud af, at den også er kommet i en hel masse andre lækre farver. Bare et tip hvis I er på udkig efter en fin og budgetvenlig sommerkjole. Kan I have en dejlig aften. Jeg vil smutte ind i stuen til min mor og Christoffer og spise jordbær fra en lokal lille gårdbutik. <3