stine-goya-kjolestine-goya-fantastique-dressstine-goya-sort-kjole

Reklame link: kjole/Stine Goya HER

Glædelig søndag, kære piger. Denne søndag er lidt speciel, da mine veninder og familie har planlagt at holde babyshower for mig i dag. Oftest holdes datoen hemmelig, men jeg ved altså godt, at det kommer til at finde sted i dag. Det er dog også det eneste jeg har fået at vide og kl. 13 kommer min søster og henter mig. Jeg glæder mig meget til at finde ud af, hvad dagen bringer. Jeg er lidt spændt på, hvad de har af planer. I er velkomne til at følge med på Instagram og Insta Story HER, hvor jeg vil prøve at opdatere lidt. ;)

Jeg er hoppet i en ny sort kjole med guldprikker, som jeg også viste jer et lille glimt af HER. Det må være den perfekte graviditetskjole, da der er masser af stræk i, så bulen ikke bliver mast. Derudover kan jeg godt lide, at den ikke er lavet til gravide, så man derfor også sagtens kan bruge den efterfølgende. Jeg har faktisk ikke købt så meget graviditetstøj udover jeans, men har i stedet forsøgt at bruge det jeg har i skabet, som stadig kan lukkes. Kjolen her kan ihvertfald varmt anbefales – gravid eller ej. ;) Den er så fin og behagelig.