baby-shower-ide

Min familie og veninder havde lavet det fineste tøsebord klar med alverdens godter.

ombre-kage

Min dygtige veninde Linette havde bagt de smukkeste kager.

hjemmelavede-skumfiduser

Og min søde mor havde lavet hjemmelavede smumfiduser, mums!

babyshower-madserinity-cupcakesbaby-shower-lege

Vi lavede forskellige lege. Den ene gik ud på, at jeg fik udleveret et babybillede af hver af pigerne og så skulle jeg gætte, hvem der var hvem. Rigtig hyggelig leg. :) Hende med det lyserøde bånd er mig selv, hihi… Bliver spændende at se, om Blob kommer til at ligne.

pregnant-friends2

Jeg har fire gravide veninder, som også var med i går. En af dem er min dejlige veninde Anne Mette, som kun er 6 uger bagefter mig. Det er bare så hyggeligt, at vi kan følges ad.

baby-showerbaby-shower-leg

Nummer to leg gik ud på, at hver af pigerne skulle klippe et bånd i en længde, som de ud fra øjemål skulle gætte, at min mave var, haha… Derefter skulle de én efter én op og måle bulen… Det er sværere end man skulle tro. ;)

gaver-baby-showerpakker

Tænk at være så forkælet, allerede inden man er født. ;) Der var simpelthen så mange dejlige gaver og Jane Kønig overraskede med goodiebags til alle pigerne og en ganske særlig gave til mig. Glæder mig til at vise jer, hvad det er.

lege-babyshower

Den sidste leg gik ud på, at hver af pigerne skulle gættes Blobs navn, vægt, fødselsdag osv. Jeg fik alle sedler med hjem og så må vi se, hvem vinderen er, når hun kommer ud til juni.

baby-girl

I går havde mine dejlige veninder og familie som sagt arrangeret baby shower for mig. Hold da op, hvor var det bare gennemført og jeg føler mig simpelthen så heldig, at have alle disse dejlige damer i mit liv. De havde disket op med det helt store godtebord fyldt med hjemmelavede lækkerier og desuden fundet på virkelig mange sjove og hyggelige lege. Hvor heldig har man lov at være. ;) Ovenfor er lidt billeder fra dagen. Det kan være, at nogen af jer kan bruge legene til inspiration, hvis I selv skal holde et baby shower for en veninde en dag. Jeg synes virkelig, mine veninder havde været kreative. ;)