kusiner

Kusine/fætter date – det sødeste i verden ♡ Lily er så heldig at have fem af slagsen

4l3a7627

Små fødder 

mor

Tre generationer 

Her er nogle billeder fra den seneste tid, som gør mig rigtig glad – små fødder, fætter/kusine dates og tid med min søde mor. Minder som er værd at samle på. Forhåbentlig kommer der mange flere hyggelige stunder, når nu Christoffer er gået på barsel. Det er faktisk virkelig tiltrængt. Kender I det, når man konstant føler sig et skridt bagefter? Som jeg var inde på tidligere, er det nemlig ret svært at balancere barsel, arbejde og holde styr på alle trådene, når det eneste man tænker på er Lily. Jeg har jo som sådan ikke barsel, da jeg er selvstændig, men hun er selvsagt det vigtigste for mig og derfor vil jeg selvfølgelig bruge lige så meget tid med min baby, som alle andre nybagte mødre.

Da jeg er alene om det hele, er bunken med arbejdsmæssige gøremål derfor bare vokset og vokset og min indbakke er ved at eksplodere. I stedet for at nå til bunds i bunken, når hun så sover, går jeg ofte lidt rundt om mig selv og ved ikke helt, hvor jeg skal starte… Kender I det? Det er så dumt! Derfor er det virkelig rart, at vi nu er to om det hele og Christoffer kan hjælpe mig. Det glæder jeg mig meget til. Jeg kunne godt tænke mig at høre, om I har nogle ønsker til kommende indlæg? :) Fyr endelig løs, hvis I har nogle idéer.