finderskeepers playsuit modeblogbuksedragtplaysuit finderskeepersplaysuit buksedragt jumpsuitmilano fashion weekmodeblog outfit fashion styling milanoAdlinks: playsuit/Finders Keepers HERE, shoes/Iro (similar HERE), bag/Chanel, sunglasses/Stella McCartney (similar HERE), jewelry/Jane Kønig HERE

Jeg var iført min nye fine playsuit til Martini eventet i torsdags. Det er sjældent, at jeg går i pangfarver, men jeg følte mig faktisk ganske godt tilpas i denne (på trods af det faktum at den er umulig at have bh under, haha). Jeg havde stylet den med sorte wedges, sort taske og læderjakke for at tone looket lidt ned.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I was wearing my new playsuit at the Martini event last Thursday. It happens very rarely that I wear bright colors, but I felt very comfy in this one (despite the fact that it’s impossible to wear a bra underneath, haha​​). I had styled it with black wedges, a black bag and a leather jacket to tone down the look a bit.