strik

Indlægget indeholder reklame links: 1. Stories/HER, 2. Mango/HER, 3. Intropia/HER, 4. Minimum/HER, 5. Samsøe Samsøe/HER, 6. Second Female/HER, 7. Inwear/HER, 8. Other Stories/HER, 9. Other Stories/HER

Det er sweater sæson! Jo mere vamsede og hyggelige desto bedre – ihvertfald hvis I spørger mig. Jeg har en kæmpe svaghed for striktrøjer. Både hjemmelavede og den købte slags. Her er ni fine bud, som jeg ville elske at hoppe i henover vinteren. Som jeg har været inde på tidligere, er det eneste minus, at de er svære at få stoppet ind under frakker, med mindre man vil ligne en Michelin mand… Hvad er tricket? Jeg har netop erhvervet mig DENNE grå strik fra Other Stories og den har faktisk en ganske god tykkelse, i forhold til at kunne have den under frakker. Derudover er den nok den blødeste strik, jeg ejer! Den kan varmt anbefales, hvis I står og mangler en lun sweater. :)