pilgrimpilgrim-smykke

Tak for alle jeres gode tips og søde kommentarer til mit indlæg i går. Vi har afprøvet flere af jeres gode råd og det går heldigvis meget bedre med Lily. ♡ Det virker næsten som om, hun er på toppen igen. Lige nu ligger hun og tager en lille lur og Christoffer er til polterabend, så der er ro i hytten. Jeg vil derfor benytte lejligheden til at dele den 9. låge i julekalenderen med jer. I dag har I mulighed for at vinde alle disse smukke smykker fra Pilgrim. De er håndlavede, sølvbelagte og har en samlet værdi af næsten 2000 kr. Normalt ville jeg style dem lidt færre af gangen, men nu skulle I jo have mulighed for at se hele molevitten “in action”. :) Jeg synes virkelig, at Pilgrim har oppet sig de seneste år og laver så mange fine sager til budgetvenlige priser.

Hvordan deltager man? Konkurrencen foregår på Instagram HER og det eneste man skal gøre er, at smide en kommentar til mit seneste opslag derinde (magen til dette billede) med Pilgrim smykkerne og følge mig og @pilgrimjewellery. Vinderen bliver udnævnt lige efter jul. Pøj pøj. :)

Indlægget er sponsoreret af Pilgrim