min-baby

En lille update her fra babyboblen. ♡ Lily er jeg blevet forkølede. Den slags hvor tuden nærmest dunker, øjnene gør ondt og man kun kan trække vejret gennem munden. Det er første gang, at min søde lille mus er forkølet sådan for alvor og i går var det så slemt, at hun nærmest ikke ville spise noget, havde feber og græd hver gang hun slog en bøvs, da hun nok havde ondt i halsen. Av, mit hjerte. Derfor har vi tilbragt det meste af dagen i sofaen kun afbrudt af en tur ud for at købe ind. Det går heldigvis meget bedre her til aften og man kan godt lokke et lille smil ud af hende nu. Så mor her er rimelig lettet. De af jer der er forældre – hvad gør I, når jeres børn er forkølede og har svært ved at trække vejret gennem næsen? Saltvandsdråber, næsesuger, damp fra brusebadet…?  Nogen gode tips? :)

P.S. Husk forresten at smutte forbi Mette Marie for at se, hvad der gemmer sig i dagens julekalenderlåge.