bryllups-kjole

Reklame links: 1. Asos/HER, 2. By Malina/HER, 3. Second Female/HER, 4. Neo Noir/HER, 5. Munthe/HER, 6. Only/HER, 7. Other Stories/HER, 8. Asos/HER, 9. Other Stories/HER, 10. Nly/HER, 11. Bubble Room/HER, 12. Ba&SH/HER, 13. Boohoo/HER, 14. Gestuz/HER, 15. Stine Goya/HER, 16. Other Stories/HER, 17. Nly/HER, 18. Nly/HER, 19. Ganni/HER, 20. Nly/HER

Bryllupssæsonen er skudt igang! I sidste uge delte jeg inspiration til de lange kjoler og nu er turen kommet til de korte og mellemlange. Lige som sidst har jeg fundet kjoler i alle prisklasser og til enhver type bryllup. Jeg har netop selv købt DENNE  – jeg tænker, at den både kan bruges til fest med stiletter og en lille taske og til en lun sommerdag med flade sandaler og en denimjakke. Den er så fin! :) Jeg er også ret lun på DENNE, som jeg prøvede i Paris og har tænkt på lige siden. Har I en favorit?