modeblogI forbindelse med flytningen af bloggen kom jeg til at kigge min blog igennem fra dengang jeg startede med at blogge på Blogspot i 2009. Det er sjovt at se tilbage på gamle billeder og specielt outfitbillederne synes jeg at kunne se en udvikling i… Disse er nogle af de bedre, men se bare hvor galt det også kan gå HER (mit første outfit indlæg ever) og HER, (OMG!!! Der er håb for os alle) haha.. Egentlig synes jeg ikke, at jeg har ændret mig så meget stilmæssigt (bortset fra et par få kiksere, hehe), men mere i måden at tage billeder på. Håber I er enige? Anyway, ville lige dele disse outfits med Jer fra 2010. :)

A couple of days ago, I stumbled upon my old blog posts from 2009 from when I started blogging. It’s fun to look back at old outfit pics and I definitely can see a development in the way of shooting “look of today”. These ones above are some of the better ones, but sometimes it didn’t turned out that good for sure. See HERE (my first outfit ever!) and HERE (OMG!!!) haha.. Actually I don’t think my style has changes that much (except for a few bloopers), it’s more the quality of the photos. :) Anyway, I just wanted to show you these outfits from 2010. :)