koneklubben

Acie og hendes mand, Mads, havde forleden inviteret til middag i deres hyggelige have i Rungsted. Det var sådan en dejlig aften og drømmen om hus og have vokser virkelig på mig, hver gang vi kommer på besøg. Vi må se, hvad tiden bringer… :) Koneklubben aka Emily, Cathrine, Acie og jeg var samlet igen og man skulle næsten tro, vi havde aftalt farveskalaen på tøjet den aften. Vi passede ihvertfald rimelig godt sammen, haha…

baby-1-aartapas

De serverede et overdådigt tapasbord, haps… Meget af maden var købt hos Gourmandiet på Østerbro, hvis I skulle spørge fra nogen. :)

have-hyggebloggere

 Mens vi prøvede at stille op til et billede, blev vi distraheret af…

fotograf

En paparazzi aka Nikolaj (Emilys mand), som synes det var lidt morsomt, at Christoffer agerede fotograf i ægte Insta-husband stil, haha…

pusletaske

I mellemtiden fik Lily splittet pusletasken ad. Hvem behøver en puttekasse, når man har sådan én… ;)

Det var simpelthen så hyggeligt at være samlet igen. Det er nogen gange svært at finde tid i kalenderen til, at vi alle kan ses, men det er så dejligt, når det kan lade sig gøre. Som I ved, brygger vi jo på en bryllupsbog, som udkommer inden alt for længe… Vi glæder os helt vildt og håber I vil tage godt imod den. Jeg skal nok fortælle mere, når vi har en dato for udgivelse. :)