mallorcablue-dressblue-dressbeach-bagsolbriller-le-specs

Kjole/Mint & Berry HER, solbriller/Le Specs HER (reklame link), halskæder/Jane Kønig HER, ankelkæde/Asomaclame HER, taske/Faithful the Brand (lignende HER)

For et par måneder siden udspillede sig følgende scenarie… Jeg stod og skulle tage tøj på og valgte igen igen et par simple denim shorts, en chunky striktrøje og en af yndlingstaskerne. “Praktisk, pænt, virker hver gang“, tænkte jeg. Christoffer kiggede på mig: “Skat, du må ind i gamet igen… Du var så smart og modig engang“. Jeg ved, at han elsker mig og synes jeg er smuk i alt, for ellers kunne man da godt have misforstået det, haha… Han havde ret og det var kærligt ment. Min hverdagsuniform var kedelig. Kedelig i længden ihvertfald. :)

I en lang periode har jeg ikke vist særlig mange outfits her på bloggen. Egentlig lidt sjovt, når nu min blog engang hed “Passions for Fashion”, var en modeblog og jeg samtidig er uddannet designer. Jeg har været uinspireret på modefronten og ikke rigtig følt mig tilpas i den stil, der har været moderne længe. Samtidig har jeg været gravid og da jeg havde fået Lily, var halvdelen blevet for stort og den anden halvdel var jeg bare blevet træt af at kigge på. Så nu har jeg solgt ud og købt lidt nyt. Jeg elsker tøj og mode, jeg har bare lige skulle genfinde interessen og den er ved at komme igen, kan jeg mærke. Et af de nyere køb, som jeg faktisk ikke helt ved, om jeg elsker eller hader, er disse små, hurtige solbriller, haha… De er så grimme, at jeg faktisk synes, de er lidt fede. Kender I det? :)