hvid-kjole-hoermusling-halskaedeshell-earringshvid-kjole-mangoshell-necklacemuslingshalskaede

Reklamelinks: kjole/Mango HER, taske/Mango HER, shell halskæde & ankelkæde/Asomaclame HER, guldhalskæder/Jane Kønig HER, øreringe/Rebecca de Ravenel HER, sko/Hermes HER, ringe/Nuit et Linette HER

I går tog min mor, Lily og jeg en tur ind til Palma, gik på opdagelse i byen og kiggede butikker. Det er altså en super hyggelig by, der på en måde minder mig en smule om Paris – fine bygninger med søde små altaner, hvor grønne planter vælter ud over kanten, springvand fra smukt dekorerede fontæner og en livlig, hyggelig stemning. Der er også et stort udvalg af butikker og jeg endte med at købe en ny efterårsfrakke, en strikkjole og en sweater. Det føltes helt skørt her i varmen, men inden længe banker efteråret på døren. :) Det er måske allerede begyndt at blive køligere derhjemme?

Jeg var hoppet i en hvid og luftig hørkjole, flade sandaler og en stor strandtaske. Jeg har nærmest kun kjoler med herned – det er bare nemt at smide over hovedet og ikke mindst super praktisk, når man skal ud og shoppe og prøve tøj, hvor det skal gå lidt hurtigt med at få det af og på, haha… :) Kan I have en dejlig fredag, allesammen.

lily