autumn-clothes

Reklame links: 1. Gina Tricot HER, 2. Gina Tricot HER, 3. H&M HER, 4. Filippa K HER, 5. Flattered HER, 6. Gina Tricot HER, 7. & Other Stories HER, 8. & Other Stories HER, 9. Filippa K HER, 10. H&M HER, 11. Markberg HER, 12. H&M HER, 13. mit design for Markberg HER, 14. Arket HER, 15. Flattered HER

Jeg var sammen med min søster i går og hun havde det lækreste, simple sæt tøj på – en chunky sweater, et par løse, sorte bukser og en rå læderjakke. Det så bare så fint og rart ud og inspirerede mig til at lave denne collage med en masse gode basisfavoritter inklusiv et par enkelte udstikkere, som netop er nemme at kombinere med det simple. DISSE bukser har jeg allerede og bruger dem mildest talt hele tiden – de har den perfekte denimfarve og sidder pænt både for og bag. :) Derudover overvejer jeg, om jeg skal klikke DENNE strik hjem til samlingen. Noget I ikke kan leve uden?