Glædelig 23. december, allesammen. Tænk engang at det er juleaften i morgen. Jeg synes virkelig, at tiden er fløjet afsted. Måske fordi jeg har brugt det meste af december på at komme til bunds i en masse arbejde og hængepartier, for at kunne starte 2019 roligt ud. Vi har ikke engang fået pyntet op eller tændt kalenderlys herhjemme – det må vi gemme til næste år, haha… Der har dog været tid til lidt familiehygge ind imellem alt arbejdet – blandt andet forleden, hvor jeg havde arrangeret en mor/datter dag med frokost, pedicure, familiehygge og meget mere.

Det blev der en vlog ud af, hvor vi også får en lille snak om selvtillid, skønhed og nogle produkter vi har testet fra  Eau Thermale Avène, som I faktisk har chancen for selv at vinde inkl. et gavekort for to til Perch’s Thesalon – I kan deltage på Avènes Facebookside HER. Hav en dejlig eftermiddag, allesammen.