julegaverunicef-verdensforaelder

Som jeg har fortalt tidligere, skal vi holde jul hos min far i år. Vi bliver 16 mennesker hvoraf 6 af dem er børn. Så I kan nok forestille jer, hvor fyldt der bliver under vores juletræ, haha… Børn får ikke bare mange, men også store julegaver og gaver 10 voksne imellem fylder også en hel del – selvom de fleste af os har aftalt ikke at give gaver i år. Hele december er fyldt med gaver – lige fra kalendergaver, adventsgaver, julegaver til pakkelegsgaver og ikke mindst mandelgaver. Jeg mener, de fleste af os har det jo ret dejligt her i Danmark og har nok ikke rigtig brug for alle de ting, selvom det er dejligt. :) Bare det at finde på ønsker i et passende prisleje, kan være svært.

Hvis I kunne overveje at forære jer selv eller jeres familie en gave, der virkelig giver mening, så læs lige med videre… Dagens kalenderlåge er nemlig ikke bare til os selv, men til nogen hvor den gør en kæmpe forskel. Unicef tilbyder, at man kan blive Verdensforælder, hvor man med et valgfrit månedligt beløb kan støtte de Syriske børn, der ingenting har lige HER. For bare 95 kr. om måneden kan man f.eks. give 15.800 liter rent drikkevand, for 190 kr. kan man give 76 pakker nøddemos, som kan redde livet for mange børn og for 395 kr. kan man hjælpe 15 af verdens mest udsatte børn i skole med en skoletaske, kladdehæfte og blyant. Man kan også indtaste et valgfrit beløb – alt gør jo virkelig en forskel. Jeg har selv netop tilmeldt os, som en form for julegave til os selv. :) Jeg synes ikke, det er så meget at undvære i forhold til, hvor meget det kan give dernede.

I øvrigt holder krigsfotograf Jan Grarup et foredrag i januar, da han selv er Verdensforælder og rejst til mange af verdens brændpunkter – han vil fortælle om sine oplevelser samt vise billeder derfra. For at få to billetter til eventet, skal man melde sig som Verdensforælder for 95 kr. om måneden – I kan læse mere om det HER. Det lyder ret spændende og relevant. Bare et lille tip, hvis I kunne overveje at blive Verdensforælder – så er det da klart værd at tage med. :) Kan I have en dejlig dag.