irma-togo-sortimentpop-up-restaurantrestaurant-irmairma-to-gopop-up-restaurant-koebenhavnirma-to-go-retter

Som I måske så på min Instagram story i tirsdags, var jeg ude og spise frokost helt alene… Det var faktisk ikke første gang, jeg tog ud at spise med mig selv, for jeg brugte også næsten en hel uge alene i New York for tre år siden… Christoffer skulle arbejde derovre og mens han havde travlt med job, tussede jeg rundt i byen og fik besøgt en masse restauranter og caféer. – Se bare HER (hvor jeg oveni købet lokkede en vildt fremmed mand til at tage dette billede af mig, haha)… For mig var tanken om at spise alene lidt angstprovokerende første gang, men da jeg først var i det, var det faktisk super hyggeligt. Jeg kan også godt finde på at tage på café her i København alene, men der har jeg dog oftest min computer med, så jeg kan lave noget arbejde samtidig. :)

Denne gang var dog lidt en anden oplevelse, for jeg havde faktisk restauranten helt for mig selv. Det er nemlig verdens mindste restaurant, da den simpelthen kun kan rumme én gæst, én kok og én tjener. Den hedder 1:1 og er en pop-up restaurant lavet af Irma for at sætte fokus på deres nye “To Go” sortiment med retter fra blandt andet Cofoco, Grød x Hanegal, Letz Sushi, Le Le, Wooden Spoon og Meyers. Så alt der bliver serveret på restauranten, kan altså også findes i køleskabet hos Irma. De har virkelig et kæmpe udvalg, der spænder over alt fra kødretter til vegetarisk og vegansk. Jeg valgte deres ratatouille fra Cofoco og chokolade panna cotta fra Wooden Spoon.

Kokken havde også et nemt job, for han skulle faktisk bare varme retten og “pyntede” efterfølgende med lidt skovsyre og parmesanost. :) Så der var god tid til også at sludre med ham, haha… Maden var overraskende lækker og virkelig en nem løsning, når det skal gå lidt stærkt i en travl hverdag eller til frokost – og så er det bare lidt mere delikat end de færdigretter, man ofte finder i supermarkederne. Retterne har portionsstørrelse til én person og da jeg var forbi Irma tidligere i dag, kunne jeg se, at de fleste af dem koster omkring 50 kr. Bare et lille tip hvis I skulle have lyst til at prøve dem. God fredag til jer alle.

P.S. Kan I finde på at tage ud at spise, i biografen eller andet (hvor man normalt er to eller flere) helt alene? :) Kunne være sjovt at høre…