smoothie-bowlsmoothie-opskriftsmoothie-skål
God formiddag allesammen. ♡ Som en lille afveksling til alle bryllupsindlæggene får I her opskriften på en af mine favorit smoothie opskrifter. Jeg laver den ofte til morgenmad eller som en lille eftermiddagssnack. Jeg “pynter” den som de populære acai bowls med forskellige toppings og plejer at spise den med ske. – Det gør en helt almindelig smoothie en smule mere festlig. ;) Her kommer opskriften…

Ingredienser:
– 50 gram frosne hindbær
– 50 gram frossen mango (kan købes i Meny eller andre større supermarkeder)
– 1 banan (gem et par skiver til topping)
– 1 dl yoghurt eller skyr (jeg plejer at vælge én med vaniljesmag)
– topping efter smag og behag

Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienser i en blender og miks dem sammen, til de har en lækker, cremet og homogen masse. Man kan også bruge en stavblender, hvis man ikke har en blender. Hæld det i en skål og drys med topping efter smag og behag. Jeg bruger ofte forskellige bær, banan, muesli, kokos og mandler. Bon appétit!

blog, københavn, high-streetGood morning everyone. ♡ As a variation to all the wedding posts I want to share one of my favorite smoothie recipes with you guys. I often make it for breakfast as today or as an afternoon snack. I normally eat it with a spoon in a bowl with different toppings. – It makes an ordinary smoothie a bit more festive. ;) Here’s the recipe…

Ingredients:
– 50 grams of frozen raspberries
– 50 grams of frozen mango
– 1 banana (save a few slices for the topping)
– 1 cup yogurt (I usually choose one with vanilla flavor)
– Topping according to taste

Procedure:
Put all ingredients in a blender and mix them together until you have a delicious, creamy and homogenous mass. You can also use a hand blender, if you do not have a traditional blender. Pour it into a bowl and sprinkle with your preferable topping. I often use berries, banana, muesli, shredded coconut and almonds. Bon appétit!