family kager-foedselsdag sandwich baby-buffet 1-aar-foedselsdag kongespil baby-4 gaver baby-3

Forleden sad jeg og scrollede mine billeder igennem på computeren og faldt over disse fra Lilys 1-års fødselsdag. Det er utroligt, så meget der kan ske på bare et år – nu har vi to børn. Lily er fra d. 18. juni og lillebror blev født d. 15. Jeg er nu alligevel glad for, at de fik hver deres fødselsdag. :) Der er sket så meget med Lily det seneste år. Hun er gået fra at være en stor baby til et barn. Hun er en bestemt ung dame, der virkelig har fået sin egen vilje og mening og er stadig den dejligste grinebider, jeg kender. Håber lillebror aver det dejlige grin. <3

For et år siden, lærte hun at gå og nu løber hun rundt, siger så mange ting og er bare blevet virkelig, virkelig sjov. To år er sådan en dejlig (og bestemt) alder. :) Her er et lille flashback fra sidste år, hvor vi holdt hendes 1-års fødselsdag med vores nærmeste familie og gode venner. I år fejrede vi det faktisk kun i vuggestuen med bamseboller og så var min mor her og lege hele dagen med Lily på hendes fødselsdag. Vi havde ikke lige overskud til den helt store fest med et spædbarn på tre døgn. :) Vi må tage revanche, når hun fylder tre.