makeupartistskilt-bryllupvielse-udendc3b8rsbrud-2bryllup-regnvejrkys-1brudepar-1sbryllups-lokation-1s10agv3582agv36164bryllupskagebryllup-1borddaekningbrudekjole-4brudebuketbrudevals

I dag har Christoffer og jeg tre års bryllupsdag. Tænk, at det allerede er tre år siden… Tre år og to børn. ♥ Jeg tænkte, at det var på sin plads med et lille tilbageblik. Det var en fuldstændig fantastisk dag, som vi aldrig vil glemme og som vi ikke ville have ønsket anderledes – også selvom flere ting gik galt og det f.eks. begyndte at regne midt under vielsen. Det var helt perfekt uperfekt. Det mest fantastiske ved at holde sådan en stor fest, var uden tvivl at have alle ens yndlingsmennesker samlet under et tag. Aaah, det gad jeg godt opleve igen. ;)

Vi har faktisk ikke haft de mest romantiske planer i dag, for at være ærlig. Selvom det kunne have været mega hyggeligt at tage ud og fejre dagen, endte vi med at spise rester til aftensmad, Christoffer faldt i søvn på nogle puder inde på gulvet på Lilys værelse, da han puttede hende og jeg spiste is i sofaen alene med lillebror på armen. Tre år og to børn senere, siger jeg bare – så fejrer man bryllupsdag på denne måde… Fnis! Vi må ind i kampen næste år, når børnene er blevet større og vi husker at planlægge dagen i lidt bedre tid. :)