blogger

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME LINKS

1. Jane Kønig/HER, 2. Jane Kønig/HER, 3. Seezona/HER, 4. Gina Tricot/HER, 5. Flattered/HER, 6. Flattered/HER, 7. Demadly/HER, 8. Demadly badedragt/HER, 9. The Kooples/HER, 10. Seezona/HER, 11. Jane Kønig/HER, 12. The Kooples/HER, 13. The Kooples/HER, 14. The Kooples/HER, 15. Jane Kønig/HER, 16. Flattered/HER, 17. Jane Kønig måneørering/HER, 18. The Kooples/HER

Man må helst ikke sige det, men jeg synes faktisk, at det er helt rart med lidt regnvejr i dag. :) Det er altså lidt hyggeligt og rart oven på så mange varme dage. Det har næsten ikke været til at holde ud, at være her i lejligheden den seneste tid, hvor termometeret har målt 31 grader i vores stue… Jeg ved ikke, hvad vi havde gjort uden vores blæsere, haha… Så mens lillemanden sover i sin vugge, sidder jeg her i sofaen med benene oppe, computeren i skødet og kigger ud på regnen.

– Og se lige en masse fine sager, jeg er faldet over, mens jeg har siddet her… Efter jeg er begyndt at kunne passe meget af mit tøj igen (mine jeans har jeg stadig ikke forsøgt mig med, haha… Not gonna happen), er det også blevet noget mere fristende at kigge på onlinebutikkerne. Specielt er jeg vild med DENNE nederdel, DENNE kjole og så har jeg faktisk netop modtaget DISSE sandaler med posten fra Flattered (reklamegave), som er endnu finere i virkeligheden. Kan I have en dejlig onsdag.