Grønne morgenboller. ♡ Lily er enormt selektiv med sin mad i øjeblikket, så vi forsøger at snyde sunde ting i hende, når vi kan komme afsted med det. I dag “gemte” jeg en god portion blendet grønkål, hampefrø, sesamkerner og havregryn i morgenbollerne. ;) De gik fint ind, haha…

Mindste bisse. :)

Vi fandt mine gamle Barbiedukker frem fra loftet i dag til stor glæde for husets mindste dame. Jeg blev selv helt nostalgisk. Så mange timer der er gået med at lege med netop de her dukker for 20-25 år siden.

Venter på far der havde glemt bilnøglerne og måtte op igen. :)

Dagens kluns på vej ud til endnu en husfremvisning. Der var 40 par (!!!) der skulle se dette hus i dag og i morgen – det siger ikke så lidt om, hvor vanvittigt markedet er lige nu. Hvis I skal sælge, er det NU! ;) Det er uden tvivl sælgers marked.

Filmhygge foran flimmeren her til eftermiddag. Frost var et hit. ♡