INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

Indeholder reklame links: frakke/H&M HER, jeans/Noisy May HER, støvler/Massimo Dutti HER

Ej, hvor har vi sovet elendigt de sidste mange nætter. To børn i sengen, fødder i hovedet og halve nætter på kanten uden hovedpude, som børnene har kanøflet… Det er hyggeligt, når de kommer ind til os, men søvn er der ikke meget af. Det har heller ikke hjulpet på det, at vi har budt på et nyt hus og venter på afgørelsen. Det sætter så mange tanker igang. Vi er så spændte.

Louis er på overnatning hos min mor fra i dag til i morgen, så jeg satser på, at vi kan få indhentet det forsømte søvn med kun Lily hjemme og måske få ryddet lidt op – det ligner næsten, at der har været indbrud, haha… Vi har haft så lidt overskud de seneste dage og den “fritid” vi har haft er gået med at tale med bank og advokat, så lejligheden og vasketøjskurven har set bedre dage.

Nu vil jeg prøve at lægge det lidt væk, hente Lily fra børnehave lige om lidt, gå ned på den lokale stamcafé, sætte os under varmelamperne og få en varm kakao med flødeskum. Det er alt for sjældent, at vi laver noget bare hende og jeg. <3 Min store lille pige. Ellers vil jeg bare ønske jer en herlig onsdag. Outfittet her var min søde mor så flink at tage billeder af forleden. Jeg har længe været på jagt efter et par lange støvler og nu har jeg endelig fundet et par, som jeg synes, er helt perfekte. :) Flere af jer har i øvrigt spurgt ind til størrelsen på jakken, da jeg viste den på Instagram og jeg har den i M/L.