INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

Efteråret er min yndlingsårstid – jeg ville bare ønske, at de fantastiske farverige træer holdt lidt længere end blot nogle uger – waaauw en farvelade af smukke brændte nuancer. Det overrasker mig hvert år. Outfittet her er fra forleden, da min mor og jeg var på tur og hun var så sød at tage et par billeder (find links længere nede). I dag har vi spenderet mest tid i joggingtøj indenfor. Jeg har som sagt sorteret ud i mit skab, sat 7-8 tøjvaske over (jøsses), danset tosset rundt til soundtracket fra Frost med børnene i stuen og ellers bare haft en ganske stille og rolig lørdag. I morgen skal vi hjem til et vennepar og jeg har lige sat dej over til kanelsnegle. De kanelsnegle som min mor bagte til Dragedag, hvis I kan huske dem? Hvis de bliver vellykkede, skal jeg nok dele opskriften. Min mors var nemlig suverænt gode. Kan I sove godt – nat nat. :)

Reklame links: 1. Asos/HER, 2. Filippa K/HER, 3. Monki/HER, 4. Flattered/HER, 5. H&M/HER, 6. Le Specs/HER, 7. Arket/HER, 8. Arket/HER