REKLAMEGAVE: noget af børnenes tøj er modtaget i gave fra Lalaby

Børnene startede med at åbne en pakke om morgenen d. 24. december. :)

Fanget i et dybt koncentreret øjeblik i fuld sving med at åbne flere gaver juleaften. :)

Julemaden, mums…

Elsker de her to uendeligt. “Helt til månen og tilbage i havregrøden”, som Lily altid siger, haha…

Hej med jer og godt nytår. Jeg håber, at I er kommet godt ind i det nye år? Vi har holdt juleferie bare os fire og det har været dejligt at lukke ned for computeren i et stykke tid. Det giver fornyet energi og lysten til at komme tilbage på pinden, kan jeg mærke.

Hvad har vi så brugt juleferien på? Tjo, at have to små hjemme på 1 og 3 år giver ikke tid til så meget andet end leg, opvartning, konflikthåndtering, madlavning og den slags. Det har været 50% hygge og 50% kaos, vil jeg mene, haha… Nogle dage har det føltes som om, at børnene har grædt/skreget på skift hvert femte minut hele dagen lang, jøsses! De er frække nok til at stjæle hinandens legetøj sådan cirka H-E-L-E tiden og det kommer der altså en del ballade ud af, skulle jeg hilse og sige. Men tilbage til de 50% hygge – vi har bestemt også haft nogle dejlige dage sammen, hvor vi har været på tur ud i det blå, kastet sten i vandet og spist medbragte snacks – det er mine yndlingsdage. Små planer. :) Og så har vi virkelig fået ryddet op og ud i lejligheden igen igen – vi har simpelthen gennemgået hver en krog, hver en skuffe. Det vender jeg tilbage til i et andet indlæg.

Jeg har sådan glædet mig til at tage hul på et nyt og spændende år. Jeg glæder mig til, at vi forhåbentlig kan få en mere normal hverdag tilbage, se familie og venner igen og komme mere ud og opleve… Derudover glæder jeg mig selvfølgelig enormt meget til at flytte ind i vores nye hjem. Vores fine lille hus. Ikke mindst glæder jeg mig enormt meget til at tage jer med på rejsen. Jeg håber, I får den dejligste start på det nye år. <3