Godaften allesammen og glædelig jul. ♥ Tænk, I morgen er det juleaften. Er I ved at være klar? :) Vi tager det i år helt stille og roligt herhjemme og har sænket ambitionerne, så der har ikke været det mindste julestress at spore. Så dejligt, tiltrængt og noget jeg vil tage med mig næste år. Færre arrangementer – mere afslappet julehygge derhjemmme.

I dag har jeg blogget hver eneste dag i tre måneder og fra i morgen har jeg tænkt mig at tage en lille juleferie fra bloggen. Jeg ved endnu ikke, om det blot bliver nogle dage eller til på den anden side af nytår – tiden må vise, hvad jeg føler for, men jeg glæder mig til at have lidt mere fokus på familie og mindre på skærmen. Jeg svarer dog på alle jeres kommentarer til indlægget om køkkenvalg og køkkengulv inden længe – jeg har ikke glemt jer og sætter stor pris på alle jeres input.

Jeg kommer stadig til at være aktiv på Instagram, så følg endelig med HER for flere updates, hvis det har interesse. Glædelig jul til jer alle og tusind tak fordi, I følger med. Jeres stigende engagement er så motiverende, har givet mig fornyet energi og jeg kan mærke, at bloggen har fået nyt liv. Jeg glæder mig til at tage jer med på nye eventyr i 2021. Det betyder mere end I aner, at I har lyst til at følge med i mit lille univers – både her og på Instagram. Af hjertet tak.

Knus Christina