Gosh “145 Shocking coral”, La Roche-Posay “66 Novalip Duo”, YSL “13 Rouge Pur Couture” , YSL “10 Tangy mandarine”, YSL “12 Forbidden burgundy”

Som nogle af jer nok har bemærket, er jeg glad for læbestifter :) Jeg synes det er en nem måde at peppe et kedeligt hverdagsoutfit op, hvis man skal ud om aftenen eller bare gerne vil friskes lidt op :) Her er mine fem favoritter! Fra venstre: nummer et fra Gosh har en koralrød/pink farve og sidder godt fast på læberne, nummer to fra La Roche-Posay er både en læbepomade og en læbestift og har en lækker rød farve, nummer tre fra YSL har en sej orangerød farve og er perfekt til solbrun hud, nummer fire fra YSL har en fin, transparent rød farve og er god til hverdagsbrug, nummer fem fra YSL har en fantastisk, dyb bordeaux farve som er perfekt i kombination med et minimum af makeup!

As some of you guys might have noticed, I’m quite fond of lipsticks! I think it’s an easy way to spice up an everyday outfit! Here are my five favorites! From the left: number one from Gosh has a coral/pink’ish colour and stays on your lips for a very long time, number two from La Roche-Posay is a perfect combination of a lipbalm and lipstick, number three from YSL has a cool orange/red colour and is perfect for sunkissed skin, number four from YSL has a red, slightly transparent colour and is perfect for everyday use, number five from YSL has a deep burgundy colour – I simply just love this colour in combination with a minimum of makeup!