PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Aussie og Bloglovin har indgået et samarbejde og har udpeget mig til at være en Aussie Angel. Dette går ud på, at jeg skal vise hvordan jeg styler mit hår.

Jeg tænkte at det var oplagt at vise jer, hvordan jeg havde stylet det i fredags til Bloggers Delight festen. Jeg har naturkrøller, og det er faktisk sjældent jeg bruger et krøllejern, men det giver bare lige det ekstra. Det går ret hurtigt at lave denne frisure, hvis man har lidt krøller, da man ikke behøver at krølle hele håret. Jeg udvælger nogle totter, som jeg ruller løst om et stort krøllejern tilfældige steder på hovedet. Derefter reder jeg fingrene igennem håret, så det ikke ser så perfekt ud. Jeg kan godt lide det rodede, tilfældige look. Til sidst slynger jeg håret ned og sprøjter lidt hårlak i – voila! I kan se flere frisurer her. Hår I nogle gode hårtips?

Jeg har faktisk brug for jerse hjælp.. Jeg skal nemlig snart klippes og kunne virkelig godt bruge nogle gode råd til, hvilken frisør jeg skal vælge? Det skal være en der kan finde ud af at klippe krøllet hår og som ligger i Københavnsområdet?

Aussie and Bloglovin’ have chosen me to become one of their Aussie Angels, and therefore I’ll show you how I style my hair. My hair is very curly so I normally don’t use a curling iron, but now and then I think it looks quite cool to just curl random tufts of hair. At last I finger comb my hair to achieve a random look.