blomstermark@2xchanelboybag@2xkokkedalgolfklub@2xskov@2xblomster@2x

Eftermiddagen er blevet tilbragt i selskab med min dejlige mor i Nordsjælland, hvor jeg er vokset op. Jeg elsker at være hjemme og det giver lidt ny energi at komme ud af København i grønne omgivelser. Det var rart at se, at sommeren ikke heeeelt slut endnu… – Vi fandt nemlig den fineste blomstermark, som jeg var nødt til at forevige. Jeg lokkede i øvrigt min mor til at skyde et par billeder af dagens kluns, så resten af outfittet kommer på bloggen i morgen. Nat nat, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I spent this afternoon in company with my sweet mom. I love being home in the Northern part of Zealand where I grew up. It gives me new energy to escape from the city for a few hours and to breath in some fresh air in the green surroundings. I convinced my mom to shoot a few pics of today’s outfit which I’ll show you tomorrow. Nighty night, girls!