felton-parka@2xparkajakke@2xpelskrave@2xisabelmarant@2xsolbriller@2xparka@2x

Adlinks: parka/Isabel Marant, sweater/Asos HERE, leather pants/Day Birger et Mikkelsen (similar HERE), sunglasses/Asos HERE, bag/Chanel, boots/Asos (similar HERE)

Jeg har erhvervet mig en ny vinterjakke. Sådan en rigtig stor og varm en af slagsen, hvor man ikke skal have titusind lag indenunder for at holde varmen. :) Den er fra sidste vinter og jeg har sådan ærgret mig over, at jeg ikke fik fat i den dengang, men jeg var så heldig, at den dukkede op på Trendsales for et par uger siden. Jeg er sikker på, at vi nok skal blive fine venner! Den blev indviet i dag tilsat et par løse læderbukser og en grå sweater. God aften, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’ve bought myself a new Winter jacket that can keep me warm all Winter. It’s from last season and I regret that I didn’t buy it last year, so I bought it second hand instead. I wore it for the first time today teamed up with some loose leather pants and a grey sweater. Have a great evening, girls!