Bloggen er ikke gaaet i staa fordi jeg er i Paris og “The blue spot” skulle selvfoelgelig ogsaa med! At Paris er udnaevnt til “modens mekka”, kan jeg kun skrive under paa! Dagen startede i Marais kvarteret, hvor jeg fandt en rigtig fin top til kun 6 euro. Det viste sig desvaerre at vaere en wholesale butik, hvor det kun var muligt at koebe tolv af gangen – vi gik hurtigt videre! Ellers er dagen gaaet med shopping og sightseeing. Skal nok uploade nogle billeder af tingene jeg har koebt en af dagene. I morgen skal vi rigtig vaere turister og se alle attraktionerne! Men nu vil vi gaa ud og finde en laekker restaurant og faa lidt at spise! Bonsoir!
“The blue spot” is with me in Paris and I do understand Paris is appointed to be “The mecca of fashion”! Today we have been shopping a lot and seen different parts of the city. So now we will go have some dinner and enjoy the French atmosphere! Bonsoir!
Wearing the necklace from Ebay and leather jacket from Zara.