fb2 fb1

Danske Forrest & Bob har trodset al snak om finanskrise og har med blot 1,5 år på bagen udviklet sig fra at være et accessories brand, til at lave en komplet kvinde kollektion. Den netop lancerede SS10 kollektion byder fortsat på lækre nye basic tanks i en endnu tyndere og lækrere kvalitet. Farverne er som altid holdt i sarte farver (sort, hvid, lysegrå, mørkegrå, grå-meleret, charcole og nude). Efter at have hørt spørgsmålet “Hvad skal man have på indenunder toppene?” en del gange og eftersom svaret “ingenting” ikke faldt i god jord hos de fleste, har Forrest & Bob valgt at kreere en lingeri-serie. Lingeri-serien udgør 4 bh styles (bandeau, halterneck og 2 alm.) og 4 trusse styles (2 strings, hipster og mini). Farverne i undertøjet matcher farverne i tank toppene.
– Til de nysgerrige, kan det fortælles at Forrest & Bob har produceret en fræk video-kampagne som kan ses på deres hjemmeside.
The Danish brand Forrest & Bob has evolved from being an accessories brand to create a complete women’s collection. The recently launched SS10 collection continues to offer delicious new basic tanks in an even thinner and more delicious quality than before. Moreover they have now launched an underwear collection to use i combination with the delicate tanks to create a complete look.